Een mooie winterse dag, die voor de winter wel te warm is, maar er was ook een gure koude wind. We zijn in de KantinA gaan zitten, ook al zou er om 12:00u een hockeyveld bezet zijn. Dus oefenwedstrijden. Uiteindelijk bleken er meer kinderen en ouders te zijn gekomen, maar we zaten toch prima in de KantinA.

's Ochtends geen Claudia, Louise, Frans of Ans, want Claudia, Louise en Frans konden niet en Ans wandelde met de anderen mee.Norris toonde ons haar nieuwe telefoon, een prachtige lichtblauwe Apple iPhone die ze van haar zus had gekregen.


Coen was gekomen om het wedstrijdveld in te richten en vroeg ons op welk veld wij zouden willen gaan jeu de boulen, en dat was Veld 1.
Daar stonden we tenminste in de zon, want de gure koude wind voelde je op elk veld. En daar hebben wij heerlijk ge-jeu-de-bouled, in twee groepjes, Anita, Norris, Frieda, Diana en Ans, Paula, Coen, Henk, terwijl Nora de lunch ging maken. Het gure windje zorgde voor uitspraken als: ijskoude voeten, ja de groeten, nee ijskoude voeten, toch de groeten, ....Dat Coen er niet in geslaagd is om een winnende worp op de mat uit te rollen, kwam ook omdat hij later begon.
Maar ook omdat er weer verschrikkelijk sterk gegooid werd.

Daarna heerlijk geluncht met tosti's.
En toen kwam ook Peter nog even langs, om Paula dag te zeggen en om aan te kondigen dat hij er over twee weken weer een keer bij zal zijn.Dus heeft ze onder meer Coen, Henk, Diana en Peter gefotografeerd.

En over twee weken is niet alleen Peter er bij, maar neemt Diana haar zoon Alyan mee, dus dat is ook leuk.

Volgende week zullen er weer een paar wedstrijden zijn, om 12:00 uur op veld 2: ME2, ME3 en MF6, dus 3 wedstrijdjes naast elkaar.
Daarvoor en daarna is het weer een enorme rust op AthenA, want alle andere teams hockeyen binnen in de zaal.
En dan is Lia er weer.

Dag,
Henk, Lia, Coen, Mik