Norris was er zaterdag uiteraard samen met de raceauto van Max Verstappen en Norris zei al dat Max zou gaan winnen. In Brazilië.En ze heeft het goed gehad. 's Avonds al bleek dat Max Verstappen de poleposition had bemachtigd en zondagavond was er dit beeld te zien.

Max Verstappen heeft de race in Brazilië gewonnen. Natuurlijk feliciteren wij hier EN NORRIS MEE EN MAX MEE.

En dan nu terug naar zaterdagochtend, een heerlijke Herfstochtend, prachtig weer, vaak zonnig, haast zelfs een beetje lekker warm.
Frans kwam helpen met fruit schoonmaken en in stukjes snijden, in de hoofdruimte van Woest Zuid.

Bij de banaanschijfjes heeft Frans een mandarijnensaptruc toegepast om de bananenschijfjes mooi en fris te houden: er was namelijk geen citroensap (dat Claudia altijd gebruikt), maar er waren wel volop mandarijnen en daarvan heeft Frans er eentje uitgeperst boven de banaanschijfjes. En het smaakte heerlijk.De Zwerfkatten waren met een iets kleiner aantal, maar wel met Paula en Nora uit Noord.


En zij hadden iets lekkers voor bij de koffie meegenomen:


Een heerlijke S roomboter amandelletter van Nora en Paula en denk je nu, een S, er zit geen S in de naam Paula of Nora, wel dan heb je het echt mis, want Nora noemt Paula vaak en heel liefdevol: Paulus, Zie daar, de S is verschenen. Klopt alles toch weer.

Na het fruit, de cappuccino, de chocolademelk en de stukjes van de PauluS-letter zijn we lekker gaan jeu de boulen op veld 7.
Natuurlijk net als altijd weer hele sterke worpen, scores en totaaltellingen.Norris is ons dus met 25 punten de baas en dat was vast de voorbode van Max' zijn overwinning de dag er op.

Alleen doen Frans en Paula eigenlijk niet voor Norris onder, want Mora en Norris hebben een deel van het jeu de boulen samen gespeeld, tot Anita en Diana er weer waren. En samen hebben wij meer dan 100 punten, dat is toch prachtig, werkelijk prachtig.

Na de lunch hebben we nog weer 3 AthenA mutsen kunnen uitdelen, aan Paula, Frans en Frans heeft er eentje meegenomen voor Louise.

We gaan nog een paar weken van de Woest Zuid hoofdruimte genieten, want hoe fijn is dat, dat we onze eigen ruimte hebben op AthenA.
Maar de winterstop, en de zaalhockeyperiode komen er weer aan en dan is er (bijna) geen wedstrijd meer op het veld.

En zitten we in de KantinA zelf, ook wel heel erg leuk. En biedt weer net iets meer mogelijkheden in een keer een dun pannenkoekje of een gebakken eitje met tomaatjes op brood.

Zaterdag 23 november, 30 november en 7 december zijn er nog wedstrijden, maar wel steeds minder en dan pas weer zaterdag 29 februari 2020.

Volgende week zaterdag 23 november 2019 is Lia er weer.

Dag,
Henk, Lia, Mik, Coen