Zaterdag 9 november 2019.

De dag begon met mooi Herfstweer, maar werd al snel een zeer regenachtige ochtend. Er viel zo rond 10:00 uur zoveel regen, dat het regenwater in grote plassen op de hockeyvelden bleef liggen.

Claudia en Louise hadden hun zwemwedstrijden, dus zouden we het zonder hen moeten doen. En Lia zou mee heen en terug wandelen, dus waren Lia en Henk dit keer samen op AthenA. Want Lia kwam eerst fruit schoonmaken en ging vanuit AthenA naar Philadelphia Anfieldroad.

We zaten in de Woest Zuid hoofdruimte en het is maar goed ook dat die er is. Want door de regen stond de KantinA voor voor tot achter en van onder tot boven vol. En we mochten ook fruit van WoestZuid pakken, dus daar vlogen wat bananen en de meloen de bordjes op, naast de druiven, aardbeien en blauwe bessen die de bordjes al bereikt hadden.

Het regende flink, dus moest er door nat weer gewandeld worden. Willeke kwam vandaag weer mee, met Beer. En wegens dat natte weer en ook wel koud weer, zorgde Mik voor een AthenA muts voor iedereen. Van Willeke mocht Beer de muts op.

En toen was het uur U daar, om te gaan jeu de boulen, maar de regen hield aan. Daarom weer eens heerlijk puzzels gelegd, Willeke, Anita, Norris, Henk en Anko, en heerlijk gesjoeld, Jan, Ans en Lia.Willeke is een kei in puzzels leggen, zeer snel en als de plek van het puzzelstukje is gevonden, dan wordt dat stukje met ferme hand in de puzzel gelegd.


Anita en Norris aan het puzzels leggen, terwijl Henk net de foto van Willeke heeft gemaakt. Deze foto is door Anko gemaakt.Jan, Ans (helaas niet op de foto) en Lia aan het sjoelen.

Als lunch weer een keer tosti's met pesto en kaas of met pesto en kaas met kipfilet gemaakt, natuurlijk met ketchup op het bord. Lekker warm in dat toch wel wat koude weer.

En daarna alles weer opgeruimd en schoongemaakt.

Tot volgende week, met Henk, want Lia gaat een week naar Rolde in Drenthe.

Dag, Lia, Henk, Mik, Martijn (Mik en Martijn waren de dagco's (de dagcoördinatoren)), Coen