Zaterdag 26 oktober 2019

Herfstvakantie, dus stond er een behoorlijk windje. Maar het was ook wel aangenaam van temperatuur. De KantinA zou aardig leeg blijven vandaag, want er stonden slechts 4 oefenwedstrijden in het schema.

Dus had Claudia bedacht: we gaan eieren bakken, En belofte maakt schuld, dus was Claudia er al tegen negenen. Maar eerst fruit schoonmaken en natuurlijk cappuccino drinken

De eerste ouders van de tegenstander van het AthenA team kwamen ook al tegen negenen, dus cappuccino gegeven. Toen Britt Haan, coach van AthenA, even later ook kwam, was zij zo goed om zelf cappuccino te gaan maken.

John Chevallerau, van de KantinA, was er ook al vroeg en heeft voor ons een heerlijke rijpe zoete ananas in partjes gesneden. Dat bleek een aanrader te zijn, want die was zo op, toen het fijne groepje Zwerfkatten aan tafel was gezeten, in de lichte hoek van de KantinA.

Claudia, Norris, Ans, Joke, Peter, Jan, Frieda, Lia, Henk. Vandaag was Lia dus de Philadelphia professional. En Michiel kwam langs, was van de tegenstander van AthenA in een andere wedstrijd en hij kent Peter. Dus bleef Michiel even gezellig met ons allen kletsen. 

Het fruit ging er goed in. Lekkere zoete rode druiven, meloen, uiteraard banaan, mandarijntjes, aardbeien, frambozen, appel EN overheerlijke ananas.

We zijn op veld 2 gaan keu de boulen, omdat de wind best wel stevig was en we op veld 2 net iets meer in de luwte stonden. Maar de wolken en het licht waren op veld 1 wel mooier. Zie ook dat blauwe bord boven de A10, in zeer helder licht (het bord is heel klein op de foto). Het idee om deze foto te maken, is van Frieda.

Dat jeu de boulen ging weer heel erg strak. Twee teams, hoewel we met 9 ook voor 3 teams hadden kunnen kiezen, omdat je dan nog vaker kunt gooien. Maar met 5 en 4 was het ook erg gezellig in beide teams.

Uiteraard was Max (Verstappen) en zijn auto ook weer mee. Hij start zondag 27 oktober 2019 in Mexico en begint de race op poleposition.

En dan gaan wij weer terug naar de KantinA, om de eitjes te gaan bakken. En dat is omelet geworden, van onze eieren en met de tomaatjes en kaas van Woest Zuid. Hier zie je Claudia aan het omeletten bakken.

Omelet met eieren, melk, zeezout en vier seizoenen peper, tomaatjes en kaas. Dus zo diervriendelijk mogelijk (en zo helpen wij mee om de veestapel terug te brengen).

De omelet op wit volkorenbrood ging er goed in, anderhalve boterham bij de meesten. Ook John at een boterham met omelet mee en volgde het voorbeeld van Claudia: een beetje sambal er op.

Volgende week zitten we weer gewoon gezellig bij Woest Zuid. En is het hopelijk nog een keer zo'n lekkere Herfstdag.

Dag, Henk, Lia, Mik, Coen