Wat een mooie dag weer. Zaterdag 5 oktober 2019.

Prachtig om te wandelen, te hockeyen, te jeu de boulen.En het was dus echt wel druk, met al die hockeyende kinderen en hun ouders. Daarom zaten wij in de voor ons zo vertrouwde Woest Zuid hoofdruimte op AthenA.

Maar voor AthenA een wat hectische dag, want de kassa's en het informatiescherm deden het niet, omdat er geen Internet of Wifi was. Dat was vrijdag ook al zo, maar het leek of alles toen na uitgebreid zoeken opgelost was. Zaterdag dus niet (alhoewel Henk op zijn telefoon wel Wifi had, als enige zo ongeveer in het gehele clubhuis). Mik werd gebeld, terwijl hij en Lia juist zo lekker een weekend naar in een huisje in Noord-Frankrijk waren gegaan. Zaterdag dus weer onderzoekers en technici en het probleem leek veroorzaakt te worden door overbelasting van Wifi en Internet in ons clubgebouw).

Claudia was er weer lekker op tijd en ging fruit schoonmaken in in partjes maken. Henk regelde de cappuccino en zo konden wij al vrij snel eerst even pauzeren, met een heerlijk kopje cappuccino. Daarna weer verder en zo stonden er 3 schalen fruit met partjes banaan, aardbei, mango, pruim, druifjes, mandarijntjes

En daar kwamen ze aan, in lekkere tred gewandeld: Norris, Ans, Jan, Anita, Anna. En even later volgden Paula en Nora. Heel fijn dat Paula, naar Noord verhuisd, toch nog zo regelmatig kan komen. Voor iedereen een vertrouwde groep, ook al mistten we er vandaag wel enkelen.

Voor het jeu de boulen zijn wij naar Veld 7 gegaan, het kleine veld waar wij bijna elke week staan. Daar waren wel kinderen aan het hockeyen, maar het was onze beurt. Nog 5 minuten zeiden de coaches en kinderen. Wij hadden wel 5 minuten kunnen wachten, maar zij konden natuurlijk ook best 5 minuten eerder stoppen. En Veld 7 is in het wedstrijdprogramma wel ons veld, vanaf 11:30 uur. Kijk maar naar het groene kadertje.https://www.hcathena.nl/site/default.asp?option=100  

Dat jeu de boulen is weer helemaal prima de luxe gegaan. Met prachtige scores. En onderwijl heeft Nora nog wat foto's gemaakt. Nora, als er leuke foto's tussen zitten, mail ze maar, dan zet ik ze er bij.Wegens de hectiek op AthenA, dat de kassa's het niet snel genoeg deden, waren er wat broodjes knakworst die voor ons klaar lagen (of verbeelden wij ons dat?).
Gelijk 9 stuks naar onze lunchtafel gehaald, met ketchup en curry. Was echt even lekker.

En tussendoor hadden wij al gezamenlijk veel opgeruimd en schoongemaakt.

Volgende week zaterdag 12 oktober 2019 is Lia er, is het net zo'n hockeydag als vandaag.

Maar de Herfstvakantie komt er aan.
Herfstvakantie in NL-Zuid van 12 t/m 20 okt, NL-Noord+Midden van 19 t/m 27 okt 2019). Dan is er geen wedstrijdcompetitie, vast ook geen of weinig oefenwedstrijden en zullen De Zwerfkatten in de KantinA zelf zitten.
Op zo'n zaterdag-zonder-hockeycompetitie kunnen wij ook de keuken van de KantinA gebruiken. En wij jeu de boulen op zo'n zaterdag-zonder-hockeycompetitie op een groot veld.

Zaterdag 19 oktober 2019 is er geen hockeycompetitie.
Wel is er een oefenwedstrijd van Meisjes A1 om 12:10 uur op veld 6 (MA1 is de oudste meisjes categorie).

Zaterdag 26 oktober 2019 is er geen hockeycompetitie. En er zijn op dit moment nog geen oefenwedstrijden gepland.

Dus lijkt het er zeer op dat wij als Zwerfkatten zaterdag 19 oktober en zaterdag 26 oktober in de KantinA zelf zitten.

Dag,
Henk, Lia, Coen, Mik