Wat een prachtig feest, ons 5 jarig feest van onze Zwerfkatten.
Omdat het feest met ons allen was en zij die er niet bij konden zijn, er vast in gedachten bij waren.
Zo'n mooi feest omdat het zo dicht bij ons hart is gevierd.
En zo fijn, omdat we het lekker buiten in de tent op AthenA hebben kunnen vieren.

AthenA vierde deze dag het 15 jarige bestaan, maar deze feestelijkheden zouden pas tegen drieën gaan beginnen.
Dus hadden wij de hele KantinA voor ons alleen en dus ook de tent buiten.

Lia, Mik, Henk en Coen fietsten in een heerlijk ontwakend zonnetje naar AthenA en konden er vast wat gaan versieren en wat klaarzetten.
Want Claudia, Frans en Louise zouden natuurlijk komen helpen en zij waren er al vroeg.En wie kwamen er ook vroeg: Arnoud en Marianne die de pannenkoeken met aardbeien en de cupcakejes met maanzaad en een framboos hadden gemaakt.
En Barbara Brak, om met alles te kunnen helpen.
Lia had voor zelfgemaakte vloerbloesem limonade en zelfgemaakte tomatensap gezorgd en met champagne glazen met suikerrandjes zijn daar de welkomst cocktails van gemaakt.
En met wat een grote groep waren we. We kennen elkaar allemaal. Huidige Zwerfkatten, Zwerfkatten uit voorbije jaren, allen onmisbaar voor ons succes..
Hellen Velders was er, vanuit de gemeente en Hellen heeft aan de wieg van De Zwerfkatten gestaan.
Ook leuk dat Heleen van de NL taalles er was, met één van de cursisten van de NL taalles. Bewijs van nog veel meer mogelijke verbindingen.
En zo leuk dat er familie mee was en persoonlijke begeleiders van veel Zwerfkatten. Hopelijk komen jullie nog weer eens.
We begonnen met de vlierbloesemcocktails en tomatensapcocktails en de cupcakejes. Is er iets feestelijkers?En natuurlijk hebben wij ook volop genoten van cappuccino en chocolademelk en zwarte koffie en thee.

Daarna was het weer de hoogste tijd om te gaan jeu de boulen, en Koen nam de hockeyers onder ons mee om een balletje over te slaan.


We hebben veld 2 voor ons alleen, dus alle ruimte om ook te gaan hockeyen.
En we schrijven het keer op keer, dat er met heel veel plezier en met hele goede worpen wordt ge-jeu de boule-d.Daarna de lunch met natuurlijk de pannenkoeken met aardbeien en stroop of poedersuiker, met de door Lia en Barbara gemaakte sandwiches met makreel (nog van het gemeentelijke Sport & Bos feest, zelfs op AthenA gerookt), met sandwiches met pindakaas en chocolade (als echte soort snickersandwiches) en met puntjes Turks brood met pesto, tomaat, peper, mozzarella en weer peper en daarop takjes rucola.
En natuurlijk weer cappuccino, chocolademelk, thee, muntthee.Er is ook wat gesproken, er is prachtig gezongen door Claudia en aan het einde nog weer gesproken door Louise.
Alles recht uit het hart.
Daarbij dachten we ook aan De Zwerfkatten die niet meer bij ons waren. Met het zingen, het praten en met de bloemetjes en het kaarsje.En iedereen kreeg de mooie door ons allen zelf getekende Zwerfkatten collage mee.Wat ook echt bijzonder is geweest, dat het zo heerlijk zonnig was, tot en met het uitzwaaien.
En toen de lucht ook werkelijk weer wat grijs werd.
Alles was met ons, met De Zwerfkatten.


Tot volgende week, dan is het weer erg rustig op AthenA en zitten we weer lekker buiten in de feesttent.

Dag, Lia, Henk, Mik, Coen (Coen staat op de eerste foto van De Zwerfkatten in de feesttent)