Claudia was er net eerder dan Henk. Dus al een paar minuten vóór 9. Toen ze zo ongeveer het hele gebouw was rondgelopen, kwam ik aanfietsen.

Ja, eerst fruit gekocht bij AH, want ook vandaag waren er maar 3 veldhockeywedstrijden. Van 3 jongste jeugd teams. En er waren natuurlijk ook AthenA jongste jeugdteams op andere clubs aan het hockeyen. En alle andere team spelen ook dit weekend zaalhockey, dus in sportzalen.

Het was heerlijk weer, de zon scheen er al weer lustig op los. Maar er waren ook flinke windstoten, stormwinden.

We hebben het fruit in de keuken van de KantinA schoongemaakt en in partjes gesneden. Nou, grote parten, want Claudia gunt ons veel vitamines, dus moet je die niet kapotsnijden. En ook lekker daar de eerste cappuccino gedronken en pas na het werk nog even lekker aan de tafel in de KantinA gezeten. Daar waren Merel en Linne ook en zij zijn familie van Henk.

 aar de bordjes en glazen en mokken en vorkjes op servetjes en fruitsap hebben wij in de gezamenlijke AthenA-Woest Zuid ruimte gezet, Zodat we rustiger zaten, als de kinderen weer naar binnen zouden komen.  

Met ons 10-en vandaag en wel weer met Jan! En met Coen, die op AthenA de dagcoördinator was en na het gereedmaken van de velden tijd had om lekker alles mee te doen.

Dus na het fruit en de cappuccino, thee, chocolade in 2 teams gaan jeu de boulen, op veld 2. Met de rug in de wind, idee van Anko. Dus als het ware de Anfieldroad achter ons en het AthenA gebouw en de zon rechts van ons.

En daar stonden we heerlijk.

Maar dat jeu de boules was vandaag extra moeilijk, want het oranje balletje had vaak flink te lijden van de stormwinden. Zelfs de zware jeu de boule ballen kregen extra vaart door de stormwinden en rolden richting het voetbal.

Als het oranje balletje stil lag, dan bleef het wel liggen, maar rolde het nog als er net een stormwind opstak, dan konden wij het oranje balletje ver voorbij het voetbalveld gaan terughalen.

Had de stormwind effect op de scores? Wel nee, dat oranje balletje had dat wel gewild, maar kreeg ook in de storm voortdurend een flinke optater van een zware bal.

Dus weer uitstekende worpen.

En daarna weer met tosti's en ook nog fruit geluncht. En samen weer alles opgeruimd en schoongemaakt.

Tot volgende week, dan weer met Lia.

Dag,

Henk, Coen, Lia, Mik