Een mooie dag, 13 april 2019, maar wel een gure koude wind.
En wat staan er al weer prachtige bloemen in bloei, langs de wandelpaden op Sportpark Voorland:

  Bij AV'23

Langs het pad naar het kleine veldje en zicht op het hoofdveld met de tribuneNaast het kleine veldje en veld 4. Je ziet enkele Zwerfkatten op de achtergrond. Wat een feest om daar langs te mogen lopen.

Claudia en Louise waren er al weer vroeg, even later kwam Ans ook en ook Frans, want Frans' zijn Ajax team had vandaag geen wedstrijd.
Toen Louise en Claudia kwamen, was ik achter de bar, fruitsap en munt halen. Dus Claudia en Louise ook achter de bar en geintjes maken.
'Jij bent vandaag van mij, Louise', zei ik, waarop Louise zei: ''t Is april hoor'. Zo'n dag zou het dus gaan worden, Henk er tussen nemen.
Er werd zelfs met Anouk gebeld, om met Henk effe een geintje terug te doen.
Frans ging boterhammen en chocopasta smeren, 'maar wat smeer je dan Frans, de boterhammen of de chocopasta'?
Natuurlijk ging de muziek ook aan, via de telefoon van Louise, en Benny Nijman paste met zijn mooie gevoelige liedjes wel heel mooi bij de lentesferen.
Coen was vandaag dagcoördinator en had ook tijd om even rustig bij ons te komen zitten.

En zowaar weer eens met 13, terwijl bijv. Jan en Anita en Lottie er niet eens bij waren. maar Willeke, met beer Pimmeloentje, weer wel.
Na het fruit, de fruitsappen en de cappuccino, thee, chocolademelk en koffie, en het gezellige geklets, zijn wij naar buitenb gegaan, om heerlijk te gaan jeu de boulen.
De zon was heerlijk gaan schijnen, dus stonden we lekker in de zon op het kleine veldje.Claudia, Ans, Joke, Louise, Frans (en Henk)


Willeke, Pimmpeloentje, Carla (en Patricia, Norris, Paula, Anko en Anouk)


Anouk, Anko, Paula, Norris, Patricia (en Carla en Willeke en Pimmeloentje)

Je ziet de schaduwen op de foto, de zon scheen er lustig op los.

Het kleine oranje balletje kreeg weer voortdurend een zetje van een grote boule, of de grote boule ging er rakelings langs, zo goed werd er ge-jeu-de-bouled.
En gescheidsrechterd, want Anouk was deze keer scheidsrechter, vredestichter en verzorger in één.Oh ja, de stand bij Henk klopt natuurlijk niet, daar moeten nog snel even heel veel streepjes bijgezet worden.

Daarna voor iedereen weer de door ons zelf gemaakte tosti's en voor Carla een gewone boterham met ham en kaas.
En tot slot gezamenlijk opruimen.

Zaterdag 20 april, Paaszaterdag, is Lia er.
Zaterdag 27 april, Koningsdag, is Henk er.
Dus kom gerust, ook als het een klein groepje Zwerfkatten is, is het goed. Want alle Zwerfkatten hebben er nu al zin in.

Dag,
Henk, Lia, Coen, Mik