Een mooie dag met wel hockeywedstrijden, maar niet een volledige competitiedag: de jongste jeugd had Pinksterzaterdagvrij. Wel met heerlijk zonnig en warm Pinksterweekendweer. Louise, Ans en Claudia kwamen weer lekker vroeg, terwijl Henk nog buiten bij de ingang wat stond te kletsen. Zij hebben toen maar eerst een kopje koffie gehaald en toen kwam ik net toevallig door de deur, maar eens binnen kijken.

We hebben heerlijk rustig in de hoofdruimte van Woest Zuid alle fruit schoongemaakt en in partjes op de bordjes gedaan. En toen kwamen de anderen. Helaas voelde Joke zich niet lekker en is zij na de cappuccino en het fruit weer teruggegaan. De foto van Margie en Suzanna was toen al wel getoond.'Wat een lekker wijffie', zei Paula. 'Hoe heet ze', vroeg Paula, en keek Frieda aan, maar Mick was haar voor met 'Suzanna'. En toen met 'Ik heb niets gezegd'. Aparte naam, Suzanna Ik Heb Niets gezegd.

Het Jeu de boulen ging weer uitstekend. Zie de bal die Ans gooide:En de twee andere groepen, ook hier de zware ballen naast of dichtbij het oranje balletje:De scores zijn dus ook weer klasse:Daarna lunchen en snel naar de tv, naar de huwelijksplechtigheid van Harry Prince of Wales en Meghan Celebrity of the World. Frieda vertelde dat ze bij aankomst op de Anfieldroad middenin de kerkdienst voor het huwelijk vielen. Daar zijn we lekker gaan kijken met heerlijke verse koffie van Willemien er bij.

Volgende week is Lia er weer. Dan is er ook een volle hockeycompetitiedag.

Zaterdag 14 juli 2018 lijkt een mooie zaterdag om 4 jaar Zwerfkatten te vieren. Dan is er al lang geen hockeycompetitie meer en zullen de toernooien ook gespeeld zijn. Een week later begint de schoolvakantie.

Dag,
Henk, Lia, Mik, Coen, Tanja