Wat weer een Zwerfkattenfeest vandaag. 't Was best benauwd met alles volledig bewolkt en ook warm, want er was boven de wolken natuurlijk volop zon. Op AthenA was een aardige drukte, want er waren veel hockeycompetitiewedstrijden.

Toen Henk om kwart voor negen met de fruitboodschappen het clubhuis in stapte, waren Claudia en Ans al binnen, zelfs al met koffie, die ze bij de bar hadden besteld en natuurlijk zonder tegensputteren hadden mee gekregen. Daarom zijn we niet met het werk begonnen, maar gelijk met onze koffiepauze. Lekker zittend in de bank in de hoofdruimte van Woest Zuid. Daarna het fruit in partjes gemaakt en op de bordjes: rode druiven, kiwi, mango, appel, peer, banaan. En weer lekker eventjes gepauzeerd, in de bank gezeten met koffie,

Bij de Zwerfkatten kwamen ook Gina, de mentor van Ans, en haar man Cor. Beiden hebben heerlijk de gehele Zwerfkatten meegedaan en ze komen vast wel nog een keer. En Lia en Henk waren er beiden, want Lia was er als verantwoordelijke namens Philadelphia. En Odie was ook weer mee.

We hebben met Joke haar verjaardag gevierd, met opgerold gebak en met chocolade omhulde zoenen. En we hebben met Margie met beschuit met roze frutsels gevierd dat Suzanna als haar kleindochter op de wereld is gekomen.
En Margie is een Omaatje Lief:Daarna natuurlijk jeu de boulen, op het kleine veld.
In 4 ploegen, wat een opkomst hè. En wat een prachtige worpen.

  

  
  
Wat een scores.Daarna weer heerlijk geluncht en niet afgewassen, want de afwas kon deze keer in de vaatwasser, omdat Lia later nog terug zou komen en dan de vaatwasser kan uitruimen. Want, wij Zwerfkatten ruimen altijd alles samen netjes op en laten geen rommel achter.

Tot volgende week, dag,
Henk, Lia, Mik, Coen, en vele anderen.

P.S. We gaan dus zaterdag 14 juli 2018 vieren dat we 4 jaar Zwerfkatten zijn.

P.S. 2: Henk was eind mei met de bus in de Eifel en zag daar op TV: Heintje in: Ein Herz geht auf Reisen. Dat is een aanrader: