Vandaag was er een Jongste Jeugd-dag op AthenA. Dat is voor kinderen van 7 jaar, die hun hockeyseizoen afsluiten met een feestdag vol hockeywedstrijden, behendigheidswedstrijden, spelletjes, lunch met broodjes worst en bruinbrood van Hartog, muziek en eerst een grote gezamenlijke ochtend-gymnastiek-warming-up en tegen het einde een waterglijbaan. Mik, Coen, Rinke en Rik hebben het georganiseerd en liepen er de hele dag rond, in .... hun boeven streepjespak.'s Ochtend miste ik natuurlijk de 4 Zwerfkatten Louise, Claudia, Ans en Frans, maar ik was vroeg gekomen en ging gewoon lekker aan de gang.
Wie weet kwamen ze wat later, om dan alles klaar te zetten. Gewoon gestaag doorgegaan en de bordjes waren klaar, het sap en water ook op tafel en de koffie en warme melk in de kannen. Het zijn 18 mooie bordjes geworden, met druiven, kakifruit, aardbeien, bananen en een dun reepje smakelijke Italiaanse Tiramisu koffie cake.En ze zijn goed opgekomen hoor, want de Meisjes C1, meisjes van 12-13 jaar, hebben er van genoten. En hun ouders van de cappuccino. Er is dus niets weggegooid en belangrijker, de Zwerfkatten zijn altijd welkom, ook al zouden er maar enkelen kunnen komen wandelen.

Volgende week is er het AthenA Familie Hockeytoernooi, vanaf een uur of 12:00 uur. En daarvoor wellicht een enkele oefenwedstrijd. En ook volgende week is Henk er.  Tot volgende week,

dag, Henk, Lia, Mik, Coen