Vandaag is het AthenA Familie Hockeytoernooi, in een volop zomerse temperatuur. Het is zelfs heet. En dus ook druk op AthenA en de komende zaterdagen hoogstens een keer een oefenwedstrijd. Maar vandaag dus nog één keer in de hoofdruimte van Woest Zuid. En de komende zaterdagen IN DE TENT, want die is vandaag geplaatst en daar gaan wij de komende zaterdagen heel erg van genieten.  Lekker buiten zitten en toch in de schaduw zijn.


Ans, Frans en Louise kwamen lekker op tijd, konden we aan de gang met het fruit.Daarna een fijne Zwerfkattengroep, al kunnen er nog drie bij (drie bordjes bleven over, en toch ook weer niet). Na het fruit, de cappuccino en het sap naar het veld. En er werd weer uitstekend ge-jeu-de-boule-d. De oranje balletjes krijgen regelmatig optatertjes en verder is het verschil soms millimeterwerk.

  

Frieda heeft 'm deze keer wel, Paula en Henk hebben 'm deze keer niet.

Maar het plezier en de lol zijn er niet minder om. En de score laat zien dat Paula er flink veel meer heeft gescoord dan Frieda en Henk.Bij de lunch natuurlijk brood en ook een spiesje met snoeptomaatje+stukje runderknakworst + stukje augurk + stukje runderknakworst + stukje ananas.Tot volgende week, dan weer Lia want 7 juli zit Henk op de www.groengrijs.com bus. En zaterdag 14 juli gaan we vast 4 jaar Zwerfkatten vieren, lekker buiten in de tent en kunnen we de keuken gebruiken, bijv. een keer eitjes bakken.

Dag,
Henk, Lia, Coen, Mik

P.S. GVB gratis dagkaart
Wil je een dag gratis reizen met de GVB, vraag dan de gratis dagkaart aan.
Kun je of op je OV chipkaart laten zetten of per post. ontvangen.
Zie: https://gvb.crmplatform.nl/gratisreizen
Met dank aan Frieda voor deze tip