Een zeer mooie dag vandaag. Dat is fijn, om zo het feest van onze vrijheid te vieren. Louise en Claudia waren al naar Diemen gegaan, om daar hun vrijmarktplek in te richten. Frans en Ans volgden hen, dus mistte vanochtend de gebruikelijke gezelligheid van het samen fruit wassen en op de bordjes doen. Dat laatste hebben wij pas gedaan toen wij Zwerfkatten compleet waren, voor vandaag dan, want de groep was dus wat kleiner.

Er was geen hockeycompetitie op AthenA, dus zijn we in de KantinA zelf gaan zitten. De zon scheen volop. Omdat de zon in deze tijd nog niet zo hoog staat, scheen de zon ook met heel veel zonlicht in de KantinA. Daarom er voor gekozen om niet langs het raam de tafels in te richten, maar voor de grote foto.

Na binnenkomst van de Zwerfkatten groep eerst het fruit, dat al in bakjes klaar stond, over de bordjes verdeeld. De koffie kwam rechtstreeks uit het espressoapparaat, met warme opgeschuimde melk; volgende week maakt de garde weer het schuim.

Paula had er zin in en heeft met Mick en Anko de koppen cappuccino rondgebracht, met koude chocolademelk voor Norris. Rustig en gezellig gezeten, wel warm maar niet met het felle zonlicht in ons gezicht.
Gepraat over van alles en nog wat. Ook over tomatensap en nog ander heerlijk sap, dat ook en keertje op tafel mag.

   

Daarna jeu de boulen op veld 2, want alle velden waren leeg en veld 2 is naast de KantinA en lag heerlijk in de zon. De worpen waren weer van grote klasse. Soms zo sterk, dat haast alle ballen zich lijken te verdringen om en rond het oranje balletje. Dus puike scores.Daarna puntjes tosti kaas met ketchup, want bij warm weer moet je lekker en niet te koud eten, toch? Tot slot is alles weer gezamenlijk opgeruimd en schoongemaakt.

Tot volgende week (dan is er die zaterdag slechts 1 thuiswedstrijd, MB3 om 12:30 uur op veld 6).

Dag, Henk, Lia, Mik, Coen, Tanja