Gastheer Rob startte met dit idee na de verbouwing van het Parkhuis in 2016. Hij was gastheer en het was nog niet zo druk en zo ging hij om de tijd te vullen maar zelf een spelletje spelen. Hij kwam al snel op het idee om ook buurtgenoten te informeren en liet flyers maken.

 

Zo begon de spelletjesmiddag één keer in de twee weken, maar al snel kwam al vanuit de trouwe groep bezoekers van ca. 10 personen het verzoek elke week de spelletjesmiddag te houden. En dat bevalt iedereen erg goed.

Bij mijn bezoek op 25 februari waren een paar trouwe bezoekers afwezig, maar er werd aan twee tafels de favoriet onder de spellen: Rummikub gespeeld. Jammer genoeg is nog niet zo lang geleden een luxe versie van het spel Rummikub ‘verdwenen’, dat is heel triest.

Mocht u thuis nog een Rummikub spel hebben liggen en het niet meer gebruiken, hier in het Parkhuis kunnen ze het goed gebruiken!

Het is zo wie zo leuk een keer langs te komen en te kijken hoe het gaat. Als u wilt, kunt u zo aanschuiven en een spelletje meespelen. Er liggen veel soorten spellen en hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Dus wellicht tot ziens op dinsdagmiddag, Rob heeft de koffie en thee klaar staan.