Al meer dan een jaar is er in het Parkhuis op de eerste maandag van de maand van 13 uur tot 15 uur een gezellige High Tea. In overleg met Dynamo is Fatima dit buurtinitiatief opgestart en elke maand is het weer een groot succes.

Fatima stelt het menu samen, doet de inkopen en voor zover mogelijk de kookvoorbereidingen thuis. Op de dag van de High Tea zelf heeft ze hulp van vrijwilligers om alle gerechten klaar te maken en prachtig op tafels te etaleren.

Je kan kiezen uit een veelheid van gerechten, zowel zoete taartjes, hartige gerechten zoals bijvoorbeeld loempiaatjes en vers fruit.

In 2019 waren de high tea's een groot succes. De laatste van het jaar op 2 december viel ook weer bij een ieder in de smaak, met meer en meer vraag naar vegetarische gerechtjes.
Elke keer komen er bijna 30 personen, die genieten van de door Fatima gemaakte zoete en hartige hapjes!

In 2020 wordt net na de feestdagen januari overgeslagen, zodat de eerste High Tea gepland staat voor maandag 3 februari. Daarna staan gepland maandag 2 maart en maandag 8 juni.

In 2020 is de prijs voor al dit heerlijks slechts € 6 per persoon en … vol is vol.

Je kunt je aanmelden en vooraf betalen in het Parkhuis bij de gastvrouw/gastheer van de dag of telefonisch bij Antoinette de Groot (telefoon: 06 – 45 13 62 79).